Aanmelden Programma Witte Wieven Luttenberg

Ondanks dat er het hele weekend een programma is, hoef je je alleen aan te melden voor de Ontdekkingstocht naar de Witte Wieven op zaterdag 29 oktober. De overige activiteiten zijn zonder aanmelding.

Let op: Deelname aan elk onderdeel is wel op eigen risico!

 

Aanmelden Ontdekkingstocht Witte Wieven Luttenberg

LET OP! AANMELDEN KAN NOG TOT ZATERDAG 29 OKTOBER 17.00 UUR!.

Op zaterdagavond 29 oktober organiseert Aksie in samenwerking met Elckerlyc en de Laarman een Ontdekkingstocht naar de Witte Wieven op de berg in Luttenberg. Omdat niet iedereen dit zal durven, is besloten om alvast een inventarisatie te maken welke mensen mee willen doen aan de ontdekkingstocht. En wellicht zit er ook nog wel een ontmoeting in…

We bevelen buurtschappen, buren, vriendengroepen, sportteams om zich als groep ( +/- 8 – 10 personen) in te schrijven. Dan kan de groep namelijk onder 1 begeleider met elkaar op ontdekking gaan.  Een groep kleiner dan 7 personen? Geen probleem. Zelfs  individueel kun je je inschrijven. We delen je dan zelf in een groep in en wijzen je een begeleider toe die mee gaat.

Wel dient iedere deelnemer zich op te geven. Stel dat we de witte wieven ontdekken… We willen zeker weten dat we allemaal terugkomen. Groepen (en/of gezinnen) met de jongste jeugd kunnen vertrekken tussen 19.00 en 20.00 uur. Uit de overlevering van de oude verhalen blijkt dat de witte wieven aan het begin van de avond en voor gezinnen en jonge mensen onder de 13 levensjaren, nog wat milder zijn.  Deze tocht zal ongeveer 45 minuten duren.

Volwassenen, waaghalzen en jeugd vanaf 14 jaar kunnen vertrekken tussen 20.00 uur en 21.30 uur.  Deze tocht zal ongeveer 1 uur duren.

De afsluiting van dit culturele folklore verhaal zal bij Elckerlyc plaatsvinden.

Witte wieventol:

  • Tocht 19.00 – 20.00 uur (Tot 13 levensjarentocht) € 2,- euro p.p
  • Tocht voor volwassenen en echte waaghalzen na 20.00 uur (Vanaf 14 levensjaren)  € 4,- euro p.p

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Groepen die zich hebben aangemeld hebben een mail ontvangen met tijdstip wanneer ze zich kunnen melden bij Elckerlyc